Musik og arrangementer

Rønnebæksholm byder året rundt på et væld af forskellige kulturelle arrangementer, som alle er forankret i historien. Arrangementerne er af høj kunstnerisk kvalitet og skaber skønne og lærerige oplevelser for gæsterne.

Rønnebæksholm er bærer af oplysningstankerne om frihed, ånd og fællesskab. Grundtvigs gang på stedet har foranlediget en unik historie for dannelse og kreativitet, og med denne baggrund står Rønnebæksholm i dag som et sted med plads til diskussion og socialt samvær.
Dette sætter aftryk på stedets kulturelle arrangementer. Her fortæller vi historier om hinanden, om vores fælles verden og udgangspunkt. Arrangementernes forankring i Rønnebæksholms historie danner afsæt for diskussion af aktuelle samfundsmæssige og kulturelle spørgsmål, hvor samtiden udfordres og historien gentænkes.

Arrangementerne på Rønnebæksholm spænder fra foredrag og fortællinger til koncerter og teater, suppleret med faste traditioner som Sankt Hans i parken og fejringen af Grundtvigs fødselsdag i september.

Alle arrangementer annonceres i kalenderen.