Havemarked i parken - Sensommerhaven

Få gode råd og inspiration til sensommerhaven, når Haveselskabet slår teltene op til havemarked i parken.

De mange boder sælger alt fra stauder og krydderurter til pelargonier og pileflet, og på markedet er der også gode chancer for at vinde smukke planter.
Entrebilletten til markedet er nemlig også en lodseddel, og man skal bare henvende sig på Haveselskabets stand for at høre, om man har vundet. Derudover er der denne gang særligt fokus på floks.

”Har du har du en smuk floks, så klip en stilk og tag den med til Haveselskabets stand kl. 10, så deltager du i konkurrencen om at vinde udstillingens kønneste floks,” fortæller Ruth Tange.
Konkurrencen slutter kl. 11.30 og igen kl. 13.30, og vinderne offentliggøres kl. 12.00 og 13.45, præmier afhentes på Haveselskabets stand.

Som noget nyt får Havemarkedet denne gang besøg af tre fjerkræklubber; Fjerkræklubben for Faxe og omegn, Næstved Fjerkræklub og Haslev Fjerkræklub, der samarbejder om en lille udstilling af racehøns, som man kan se i en række voliere i parken. Her kan man også høre mere om avlen af racehøns.

Entrebilletter til Havemarkedet købes ved indgangen og koster 30 kr. for voksne, mens børn og unge under 18 år kommer gratis ind. Der kan købes sandwich, kage og drikkevarer i parken.

Entrebilletten til havemarkedet giver også adgang til sommerens udstilling Jeg kan varmt anbefale … med Henrik Bahnsen og Erik Hoppe, og til Herregårdshaven, som lige nu står i fuldt flor. Her vil gartner Keld Kryger give guidede ture kl. 11 og kl. 13. Det er gratis at gå med, men tilmelding hertil er nødvendig og sker i Haveselskabets telt på dagen.