Falgren & Friends koncert - Paolo Russo

Søndag d. 27 august kl.15

Få en en intens, nærværende, rørende, virtuos og unik koncertoplevelse når
To musikere, som er virtuoser på hver deres instrument, den lokale violinekvilibrist Bjarke Falgren, og den herboende italienske pianist og bandoneonspiller, Paolo Russo, giver koncert på Rønnebæksholm.

Begge er de i verdensklasse på deres instrumenter, og samspillet vil uden tvivl blive på et imponerende højt niveau. Repertoiret vil bestå af kompositioner fra både Falgren og Russo og det vil være intenst, melodiøst, virtuost, temperamentsfuldt og rørende.

Bjarke Falgren er født og opvokset i Næstved, og er kendt af de fleste i området for sit imponerende violinspil. Han er af mange, heriblandt mesteren selv, blevet udråbt som arvtageren efter jazzlegenden, Svend Asmussen.

Paolo Russo er italiener, men har de sidste mange år boet i Danmark, hvor han bl.a. har studeret på Rytmisk Musikkonservatorium. Paolo har både studeret rytmisk og klassisk klaver på konservatorie-niveau, og det afspejler sig i hans helt sublime klaverspil. Derudover er han også en mester på bandoneon, og er ligeledes blevet virtuos på dette særlige instrument.

Billetter koster 150 kr. + gebyr og kan købes på sj-billetten

Der sælges drikkevarer under koncerten.